Met uitzondering van hulphonden of blindegeleidehonden zijn huisdieren niet welkom in de vakantiewoningen - logementen van Aldörrum.In de vakantiewoningen - logementen van Aldörrum Logementen - B&B mag niet worden gerookt.Een aangepaste vakantiewoning of gastenverblijf bij Aldörrum Logementen-B&B -  Aarle-Rixtel, in de buurt van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.Aangepaste vakantie - barrierevrij

Verschillende logementen zijn zonder drempels en voorzien van hulpmiddelen. Standaard hebben wij een hoog/laag bed met papegaai, een rolstoel en een verrijdbare douchestoel voor u klaar staan. Ook kunt u gebruik maken van onze hydraulische douchebrancard. Mocht u nog andere wensen hebben, raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Hebt u naast een aangepaste vakantiewoning ook behoefte aan extra zorg of hulp, is dit geen probleem. In overleg met u bieden wij u de mogelijkheid van een zorgeloze vakantie, thuiszorg tijdens de vakantie en een aangepaste vakantiewoning naar uw persoonlijke wensen.

Alle logementen zijn voorzien van plavuizen vloeren met vloerverwarming. Natuurlijk ontbreekt ook satelliet radio en televisie en een gratis(wifi) internetaansluiting niet. Het eigen terras is bereikbaar via deelbare buitendeuren, en daardoor extra breed, met uitzicht op weilanden of het natuurreservaat De Biezen.

U kunt overnachten op basis van zelfverzorging of op basis van logies met of zonder ontbijt.

Roken mag in geen enkel logement. Met uitzondering van hulphonden of blindegeleidehonden zijn huisdieren niet toegestaan.