Duurzaam ondernemen

Onze HoeveLogementen zijn gesitueerd in één van Brabants mooiste landschappen. Het behoud hiervan ligt ons na aan het hart. Om het mooie Brabantse Landschap te behouden, stellen wij alles in het werk om uw welzijn én de milieu- en natuurbescherming op onze locatie te optimaliseren. Optimalisatie lukt alleen met de hulp van onze gasten. Op deze pagina vindt u de maatregelen die we getroffen hebben.

 

De warmtepomp zorgt voor zowel warmte als koeling uit de bodem. De houtvergasser is inzetbaar als extra capaciteit nodig is voor de verwarming. Zonnecollectoren zorgen voor het warme water en zonnecellen voorzien in de elektriciteitsbehoefte. Voor het vervoer maken we gebruik van een volledige elektrische auto, de Nissan Leaf. En natuurlijk doen we ook volop aan gescheiden afvalinzameling.

 

We zijn er trots op dat Aldörrum energie neutraal is en zo meehelpt om de Voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Reizen belast het milieu. Het onderkomen is een van de factoren die de voetafdruk van de reiziger bepaalt.