Faciliteiten


Op Aldörrum zijn rondom de binnenplaats faciliteiten aanwezig voor algemeen gebruik.

Zo kunt u zich ontspannen in onze private wellnessruimte Foemel met sauna, whirlpool en een crosstrainer voor een work out. Voor uw (vakantie)wasjes hebben we een Waskaemerke (wasserette) waar een wasmachine en wasdroger voor u klaar staan.

U kunt zich laten verwennen met een ontbijt of een lunch in onze zonnekamer of op het buitenterras bij mooi weer. En uw fietsen kunt u in onze overdekte fietsenstalling plaatsen. Als service voor onze gasten beschikken wij over 2 laadpalen voor het opladen van elektrische auto´s.

Wilt u met meerdere mensen of uw familie bij elkaar komen, kunt u gebruik maken van onze gemeenschappelijke huiskamer Roontelum. Roontelum heeft verschillende zitjes, een houtkachel, een boekenhoekje, een spellenkist en een grote leestafel.

Aldörrum ׀ Overal WiFi bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

In alle hoevelogementen, gebouwen en op het terrein is er een vaste en/of draadloze internetaansluiting beschikbaar wat, bij 'normaal gebruik', gratis gebruikt mag worden.

Wellness

Aldörrum ׀ Privéspa wellness

Informatie

Het gebruik van deze ruimte gaat uitsluitend op afspraak.

Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van onze privéspa. De intieme badkamer met whirlpool, infrarood en Finse sauna vormt een eilandje van persoonlijke wellness.

De infrarood cabine zorgt voor vermindering van stijfheid van gewrichten, spierspanning en pijngevoel, stimuleert de bloedcirculatie en geeft verlichting bij verschillende aandoeningen.

De privéspa is ideaal om er even tussenuit te zijn, tijdens een romantisch weekendje weg, voor een huwelijksreis of speciale gelegenheid. Een origineel geschenk voor een ontstressend weekend! U kunt bij ons ook cadeaubonnen (1 jaar geldig) verkrijgen. Indien gewenst, worden de bonnen opgestuurd.

Tevens is deze ruimte uitgerust met een crosstrainer voor een workout.

Naar boven


Zonnekamer

Aldörrum ׀ Ontbijtkamer

Informatie

Voor ontbijt en/of lunch.

U ontbijt 's morgens in de sfeervolle ontbijtruimte met openslaande tuindeuren, of u geniet van uw ontbijt op het overdekte of op het eigen terras.

Aldörrum ׀ Ontbijtterras

Een lunch en een warme maaltijd (gast aan tafel en eten wat de pot schaft) is in overleg mogelijk. Hebt u naast de extra service die we kunnen bieden nog wensen, neem dan contact met ons op.

Naar boven


Wasserette

Aldörrum ׀ Zelfvoorzienende wasserette

Informatie

Een selfservice wasserette.

Voor uw vakantiewasjes kunt u gebruik maken van onze moderne zelfbediening wasserette. Hier kunt u de handwas doen en zelfstandig wassen met de wasmachine en droger.

Voor de wasmachine en de droger hebt u munten nodig om ze te kunnen starten. Hebt u een strijkplank of droogrekje nodig, laat het ons weten.

Naar boven


Huiskamer

Aldörrum ׀ Huiskamer Roontelum

Informatie

Onze gemeenschappelijke huiskamer Roontelum.

Het middelpunt op het erf is het paviljoen met een grote gemeenschappelijke huiskamer. De gezellige verblijfsruimte (80 m2) heeft de naam Roontelum gekregen. Het is een ideale ruimte om samen roontelum de toffel oftewel rondom de grote tafel of de kleine tafeltjes te zitten.

Roontelum heeft verschillende zitjes, een houtkachel, een boekenhoekje, een spellenkist, een grote leestafel en combinatie biljartpooltafel. Ook is het mogelijk om een presentatie op een groot scherm te geven.

U vindt uitgebreide documentatie van alle bezienswaardigheden, evenementen, fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving en regio De Peel.

Naar boven


Fietsenstalling

Aldörrum ׀ Fietsenstalling

Informatie

De fietsenstalling is overdekt.

Als u bij ons overnacht kunt u uw (elektrische) fiets stallen (en opladen) in de overdekte fietsenstalling. Ook voor uw scootmobiel is ruimte beschikbaar om deze te stallen en op te laden.

Indien u zelf geen fiets beschikbaar heeft dan kunt u bij ons een fiets huren. Voor het doen van boodschappen hebben we eenvoudige fietsen ter beschikking.

Naar boven


Laadpalen

Aldörrum ׀ Laadpalen - duurzaam ondernemen door Aldörrum Hoevelogementen - B&B, Aarle-Rixtel Noord-Brabant. Omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, Gemert-Bakel.

Informatie

Laadpalen voor het laden van elektrische auto's

Wij bieden u 2 elektrische oplaadpunten (22 kW). De oplaadpunten bevinden zich op het parkeerterrein van ons logeergebouw ‘t Tashuus. Prijs (inclusief BTW) € 0,35 / kWh.

ndien u beschikt over een elektrische auto, heeft u waarschijnlijk ook een abonnement om uw auto onderweg op te laden. Heeft u nog geen abonnement om uw elektrische auto onderweg op te laden, dan verwijzen wij u graag door naar de website van de ANWB.

Voor informatie met betrekking tot elektrisch rijden en opladen verwijzen wij u graag door naar de site van de ANWB.

Naar boven


Aldörrum in 't kort

  Riant slapen in een appartement op het platteland.

  Warme en ongedwongen sfeer.

  Verblijf afgestemd op persoonlijke wensen.

  Dichtbij Helmond, Eindhoven, Veghel en 's-Hertogenbosch.

Neem contact op

 • Telefoonnrs:
  +31 623 356 383
 • +31 492 382 380
 • Email:
  info@hoevelogementen.nl
 • Adres:
  Asdonkseweg 7
 • NL-5735 SP Aarle-Rixtel