Overnachten bij Aldörrum


Aldörrum ׀ Landelijk overnachten in een warme en ongedwongen sfeer. Afgestemd op uw persoonlijke wensen. In de buurt van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.

U kunt het hele jaar overnachten in een van onze logementen. U bent verzekerd van een royaal comfortabel gastenverblijf. Op een plek die als thuis voelt en waar u persoonlijke aandacht, gemoedelijkheid en respect voor de mens en omgeving ervaart.

 

Aldörrum ׀ In al onze logementen en gebouwen geldt een niet-roken policy.Aldörrum ׀ Overal WiFi bij Aldörrum logementen.Aldörrum ׀ In de logementen en gebouwen zijn met uitzondering van hulphonden of blindengeleidehonden geen huisdieren toegestaan.Aldörrum ׀ Aangepaste vakantiewoningen bij Aldörrum logementen.

In alle hoevelogementen,gebouwen en op het terrein is er een vaste en/of draadloze internetaansluiting beschikbaar wat, bij 'normaal gebruik', gratis gebruikt mag worden.

Onze toegankelijke accommodatie biedt voor een ontspannen verblijf het beste van twee werelden: landelijke rust én u heeft toegang tot het dynamische stadsleven. Aan de ene kant op loopafstand van natuur en het historische klokkendorp Aarle-Rixtel. En aan de andere kant omringd door de winkelsteden Helmond, Eindhoven en Uden. En de iets verder gelegen steden Venlo, Roermond, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.


Hoevelogementen

Het Brabantse boerenerf van de 19e eeuw is onze inspiratiebron bij de naamgeving en inrichting van onze logiesgebouwen en het erf. Met zijn aangepaste kleuraccenten, decoratie en eigen verhaal vormt elk vakantieappartement een sfeer op zich.

Service naar behoefte

Als u eenmaal gekozen hebt voor een accommodatie, kunt u de service selecteren welke past bij uw wensen. Standaard bieden wij de hoevewoningen aan op basis van zelfverzorging. Wilt u graag de luxe van een hotel maar het gemak van een appartement? Dan kiest u voor logies met ontbijt of Bed en Botteram zoals wij het noemen.

Een lunch en een warme maaltijd is in overleg mogelijk. Geen zin om bij aankomst meteen de eerste boodschappen te doen? Geef ons dan uw boodschappenlijstje door. Zorgen wij dat koelkast gevuld is.

Haal- en brengservice bij aankomst en vertrek? Zelf inkopen of laten inkopen? Zelf koken of gebruik maken van gast aan tafel? U bepaalt welke service u wilt gebruiken. Hebt u naast de extra service die we kunnen bieden nog wensen, neem dan contact met ons op.


Aldörrum ׀ Landelijk overnachten in een warme en ongedwongen sfeer. Afgestemd op uw persoonlijke wensen. In de buurt van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.

Logementen

't Langhuus of
't Tashuus

Meer info
Aldörrum ׀ Tarieven van logementen in de buurt van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.

Tarieven

Zelfverzorging of
logies met ontbijt.

Meer info
Aldörrum ׀ Toegankelijke logementen in de buurt van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.

Toegankelijk

Iedereen is welkom. Mensen met en zonder functiebeperkingen.

Meer info

Aldörrum in 't kort

  Riant slapen in een appartement op het platteland.

  Warme en ongedwongen sfeer.

  Verblijf afgestemd op persoonlijke wensen.

  Dichtbij Helmond, Eindhoven, Veghel en 's-Hertogenbosch.

Neem contact op

 • Telefoonnrs:
  +31 623 356 383
 • Email:
  info@hoevelogementen.nl
 • Adres:
  Asdonkseweg 7
 • NL-5735 SP Aarle-Rixtel