Route


Download de routebeschrijving naar Aldörrum. U kunt ook de OV routeplanner of ANWB routeplanner gebruiken. Maakt u een trektocht met de fiets, stel een route samen met de fietsrouteplanner van Nederland Fietsland.

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Helmond-centrum. Vanaf het station neemt u buslijn 25 Helmond - Veghel en stapt in Aarle-Rixtel halte 'Brug' uit. U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice op station Helmond-centrum of bij bushalte 'Brug' in Aarle-Rixtel.

Vanaf Eindhoven Airport

Buslijn 401, net buiten de aankomsthal, rijdt een paar keer per uur naar het NS station in Eindhoven. Vergeet niet om een OV-chipkaart te kopen op de luchthaven. Daar neemt u de trein naar Helmond-centrum.

Met de auto

Vanaf Eindhoven - Helmond
Via de N270 richting Bakel (N279 en daarna N607). De rotonde bij Bakel linksaf richting Aarle-Rixtel. Bij het transformatorstation en ons verwijsbord rechtsaf schuin de Asdonkseweg in.

Vanaf A73
Afslag Venray, richting Helmond via de N270. Bij Deurne afslag Bakel nemen. In Bakel bij de rotonde linksaf Helmond volgen en de volgende rotonde rechtsaf Aarle-Rixtel. Bij het transformatorstation en ons verwijsbord rechtsaf schuin de Asdonkseweg in.

Vanaf 's-Hertogenbosch
Via de N279 langs de Zuid Willemsvaart richting Helmond. Bij de tweede rotonde rechtsaf Aarle-Rixtel volgen. Bij de stoplichten van Aarle-Rixtel linksaf richting Bakel. 100 meter na sportpark De Hut bij ons verwijsbord en een kapelletje linksaf de Asdonkseweg in.


Met de fiets

U kunt online op de website van Nederland Fietsland uw eigen route tijdens uw fietsvakantie via het netwerk Landelijke Fietsroutes (LF) en de regionale fietsknooppunten plannen.

Woont of bent u al in het zuiden van Nederland (provincie Zeeland, Noord-Brabant en Limburg), kunt u via de gratis app van de Fietsrouteplanner Zuid Nederland een route plannen op uw mobiele telefoon.


Aldörrum in 't kort

  Riant slapen in een appartement op het platteland.

  Warme en ongedwongen sfeer.

  Verblijf afgestemd op persoonlijke wensen.

  Dichtbij Helmond, Eindhoven, Veghel en 's-Hertogenbosch.

Neem contact op

 • Telefoonnrs:
  +31 623 356 383
 • Email:
  info@hoevelogementen.nl
 • Adres:
  Asdonkseweg 7
 • NL-5735 SP Aarle-Rixtel