Tips in Regio De Peel


Aldörrum | Natuurgebieden rondom Aldörrum Logementen-B&B - Aarle-Rixtel, in de buurt van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.

De Peel staat bekend om zijn prachtige, gevarieerde natuur. In De Peel vindt u nog echte gastvrijheid. Daarnaast kunt u genieten van oude gebruiken en tradities, van pittoreske boerderijen en van de gezellige activiteiten die her en der plaats vinden.

Op onze website Aldörrum vindt u uitgebreide informatie over natuurgebieden, recreatieparken, sportcentra, musea, bezienswaardigheden en evenementen in de nabije omgeving van onze HoeveLogementen. Daar waar mogelijk hebben we ook informatie opgenomen over de toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel.


Aldörrum | Natuurgebieden rondom Aldörrum Logementen-B&B - Aarle-Rixtel, in de buurt van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.

Natuur

Natuurgebieden nabij en in de omgeving van Aldörrum.

Meer info
Aldörrum ׀ Winkelsteden nabij en in de omgeving van Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Dagje uit

Winkelsteden nabij en in de omgeving van Aldörrum.

Meer info
Aldörrum ׀ Sportief bezig zijn nabij en in de omgeving van Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Sportief

Sportief bezig zijn nabij en in de omgeving van Aldörrum.

Meer info

Aldörrum in 't kort

  Riant slapen in een appartement op het platteland.

  Warme en ongedwongen sfeer.

  Verblijf afgestemd op persoonlijke wensen.

  Dichtbij Helmond, Eindhoven, Veghel en 's-Hertogenbosch.

Neem contact op

 • Telefoonnrs:
  +31 623 356 383
 • Email:
  info@hoevelogementen.nl
 • Adres:
  Asdonkseweg 7
 • NL-5735 SP Aarle-Rixtel