Voorwaarden


U kunt telefonisch of schriftelijk (per e-mail) reserveren. Aldörrum berekent geen boekingskosten. Een reservering is definitief als deze door Aldörrum schriftelijk (per e-mail) is bevestigd. Neem kennis van onderstaande reserveringsvoorwaarden.

 1. Na bevestiging gelieve u als aanbetaling binnen 7 dagen 30% van de huursom op onze rekening te storten (het nummer ontvangt u bij de bevestiging).
 2. Het resterende huurbedrag dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reservering binnen deze 2 weken voldoet u het te betalen bedrag in één keer.
 3. Uw reservering is pas geldig na ontvangst van uw aanbetaling.
 4. Het logement staat tot uw beschikking op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur. Verblijf in onze logementen is beperkt tot het aantal personen vermeld op het reserveringsformulier. Bent u die dag niet aanwezig en heeft u ons geen tegenbericht gegeven, vervalt de reservering en betaling. Op uw dag van vertrek, verzoeken wij u het logement om 10.00 uur te verlaten.
 5. Het niet naleven van de huisregels of wangedrag kan uw verwijdering van het terrein tot gevolg hebben. Uw verblijfskosten worden dan niet terugbetaald.
 6. In geval van overmacht (natuurcatastrofes, overheidsmaatregelen en dergelijke) is de reservering geannuleerd, men krijgt dan enkel de vooruitbetaling terug.
 7. Annuleren is tot 3 maanden voor de aankomstdatum gratis. Daarna is bij annulering voor de aankomstdatum het volgende verschuldigd:
  1. binnen drie tot twee maanden, 50% van de som;
  2. binnen twee tot één maand, 75% van de som;
  3. binnen één maand, 90% van de som;
  4. op de dag van aankomst, 100% van de som.
 8. U heeft voor een bepaalde periode gereserveerd, vertrekt u eerder of komt u later, dient u toch de gehele gereserveerde periode te betalen.
 9. Verlenging dient u uiterst op de dag van aankomst bij de receptie aan te vragen.

Contact

Aldörrum | Landelijk overnachten bij Aldörrum Logementen-B&B - Aarle-Rixtel, op basis van logies met of zonder ontbijt in de omgeving van Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel regio De Peel Noord-Brabant.

Adresgegevens Aldörrum

Carl Driessen & Gerda Hendriks
Asdonkseweg 7
NL-5735 SP Aarle-Rixtel
info@hoevelogementen.nl

U kunt het hele jaar overnachten in een van onze logementen.

Let op: Denkt u er aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen verzekering. Wij kunnen u deze niet aanbieden.


Aldörrum in 't kort

  Riant slapen in een appartement op het platteland.

  Warme en ongedwongen sfeer.

  Verblijf afgestemd op persoonlijke wensen.

  Dichtbij Helmond, Eindhoven, Veghel en 's-Hertogenbosch.

Neem contact op

 • Telefoonnrs:
  +31 623 356 383
 • +31 492 382 380
 • Email:
  info@hoevelogementen.nl
 • Adres:
  Asdonkseweg 7
 • NL-5735 SP Aarle-Rixtel